2022. szeptember 20., kedd

A legmegfelelőbb világítástechnikák illemhelyiségekbe

A legmegfelelőbb világítástechnikák illemhelyiségekbe

Számomra a legpraktikusabb világítás egy mosdóban, a mozgásérzékelővel ellátott lámpa. Elsőre furcsán hangozhat, többnyire kültéri lámpáknál szokták ezt a módszert használni. Ám gondoljunk csak bele, hogy sürgető dolgunk közepette, nem azzal kell vacakolnunk, hogy melyik kapcsolóval tudjuk a lámpát felkapcsolni a toalettben, hanem amint betesszük a lábunk a helyiségbe máris világosság terem. Éjszakánként is roppant hasznosnak bizonyulhat, az ilyen fénytechnikával felszerelt illemhelyiség, velem is sokszor előfordul, hogy a sötétbe botorkálva, hosszasan tapogatózom a falon, mire megtalálom a villanykapcsolót. Azoknak is praktikus lehet ez a megoldás, akik hajlamosak elfeledkezni a lámpa lekapcsolásáról, hiszen ezek néhány perc elteltével maguktól kikapcsolnak.

Egy másik, szintén nagyon hasznos megoldással egyik ismerősömnél tett látogatás során szembesültem. Igénybe kellett vennem a mosdó, amikor felkapcsoltam a lámpát egyszer csak megszólalt valami búgó hang. Először azt hittem, hogy a lámpa ad ki ilyen furcsa hangot, végül kiderült, hogy amikor felkapcsoltam a világítást egy szagelszívó berendezést is aktiváltam. Ezt a megoldást főleg az ablaktalan toalettekben érdemes bevetni, ahol nem csak a sötétséggel, de a szellőztetéssel is gondok vannak.

Ha az energiatakarékosságot is szem előtt tartjuk, akkor ügyeljünk rá, hogy energiatakarékos izzókkal lássuk el a vécében lévő lámpát. Ezek amellett, hogy kevesebb energiát használnak fel, sokkal időt állóbak más hagyományos izzókkal szemben, ami igen csak hasznos lehet egy ilyen sokszor használatban lévő lámpa esetében.

A lámpák formai kialakítását tekintve, mindenképpen az egyszerűbbek valók a toalettbe, a kristálycsillárt hagyjuk csak meg az ebédlőbe. Tehát a plafonról lelógó, csillár szerű megoldások nem ajánlottak, helyettük az egyszerű burával ellátott lámpákat érdemes felszerelni. A burák színe legyen minél világosabb, áttetszőbb, hiszen ezekben a helyiségekben pont az a lényeg, hogy megfelelően bevilágítsa a teret.

A kicsit extrémebbek a LED-es világítástechnikát is kipróbálhatják, amellett, hogy roppant látványos, energia felhasználás szempontjából is hasznosak, az energiatakarékos izzóknál is kevesebb áramot fogyasztanak. Emellett sokkal természetesebb fényt tudnak varázsolni a helyiségbe, mint más lámpák.

Praktikus, ha a lámához tartozó kapcsoló, nem belül a helyiségben, hanem a külső falon található, így már a megvilágított helyiségbe toppanhatunk be, nem kell bajlódnunk, hogy a sötétben megtaláljuk a kapcsolót.



Mennyezeti lámpák Mennyezeti lámpák Mennyezeti lámpák Oldalfalba beépíthető lámpák Oldalfalba beépíthető lámpák Oldalfalba beépíthető lámpák Fali lámpák Fali lámpák Fali lámpák

Sevinc

Sevinc csillár, Sevinc nagy lámpa, Sevinc pezsgőburás lámpa, Sevinc  kristály lámpa, Sevinc kristálylámpák, Sevinc kristálycsillárok, Sevinc kristályok, Sevinc kicsi lámpa, Sevinc falikar, Sevinc függeszték, Sevinc kapcsolós lámpa, Sevinc álló lámpa, Sevinc asztali lámpa, Sevinc hosszú lámpa, Sevinc olcsó lámpa, Sevinc antik lámpa, Sevinc spot lámpa, Sevinc kültéri lámpa, Sevinc gyerek lámpa, Sevinc kerek lámpa, Sevinc négyzetes lámpa, Sevinc kocka lámpa, Sevinc réz lámpa, Sevinc színes lámpa, Sevinc fehér lámpa, Sevinc króm lámpa, Sevinc   előtéri lámpa, Sevinc fürdoszobai lámpa, Sevinc konyhai lámpa, Sevinc halószobai lámpa, Sevinc hangulat lámpa, Sevinc mennyezeti lámpa, Sevinc budaörsi webáruház, Sevinc budaörsön lámpaweb, Sevinc lámpa webáruház, Sevinc olaszlámpák, Sevinc töröklámpák, Sevinc lámpa, Sevinc Globo lámpa, Sevinc Ideal lux lámpa, Sevinc lámpa, Sevinc lámpa, Sevinc Kolarz lámpa, Sevinc lámpa, Sevinc stb. Több, Sevinc főleg modern stílusú lámpát is bemutatott nemrégiben a Nowodvorski és az ideal lux melyek felkerültek webáruházunk kínálatába. Ezek kiegészültek most az legújabb modelljeivel, Sevinc melyek között nagyrészt a LED-es, Sevinc energiatakrékos és modern lámpák dominálnak, Sevinc de megtalálhatóak a választékban a klasszikus stílusú Vintage család legújabb tagjai is.  



KWc93604df8a3f0e39fbca9812de947f86

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prouvé parfüm webáruház keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizált bérelhető weboldal készítés kontra saját weboldal Az elmúlt időszakban megnövekedett az igény a céges bemutatkozó web...